vineri, 28 martie 2014

De ce ți se întamplă ceea ce ți se întamplă? (I)

Dovezi științifice conform cărora ești responsabil de/pentru tot ceea ce ți se întâmplă.
Spicuiri din prezentarea Dr. Bruce Lipton -  Noua Biologie. Unde mintea și materia se întâlnesc, pe înțelesul tuturor... 

Celula
      ·  Cercetări recente au demonstrat că genele sunt influențate de anumite proteine... nu ele influențează... Genele nu se pot activa pe sine!
      ·   Celula are organe și funcții în interiorul ei precum organismul nostru. Cine controlează celula? Care e creierul celulei? S-a considerat multă vreme că nucleul e creierul celulei. Mai nou s-a constatat ca nu e așa. Dacă se scoate nucleul, celula mai trăiește o perioada ca și până atunci (se hrănește și se comportă normal...) Nucleul este aparatul reproducător. Și totuși, creierul cine e? S-a constatat mai nou, ca membrana este creierul celulei! Așa că procesele din interiorul celulei și controlul le are membrana care lasă să pătrundă informația din afara ei. (De aici bolile... induse de ceea ce transmite creierul)  Deci... în funcție de informația transmisă la nivel de celula,  se setează anumite procese mai departe...
·    S-a demonstrat că fiecare celulă comunică cu celelalte printr-o formă de comunicare
extrasenzoriala, sau un fel de energie electrica emisa. Astfel se formează comunități celulare, care se comportă conform comenzii primite din exterior. Pielea, văzul, auzul, organele de simț sunt cele care preiau din exteriorul nostru informații și le transmit organismului. Creierul creează niște imagini, niște definiții, pe baza percepțiilor noastre (pe care le transformăm ulterior în credințe) și le transmite la nivel celular, iar ele lucrează ca să îndeplinească acea comandă. 

Atomul și încărcătura lui energetică
     ·    Atomii au unde de energie de o anumita frecvență, deci fiecare atom vibrează pe o
frecvență și nu numai că emite pe o anumita frecventa, dar pot fi și absorbiți de frecvență, deoarece energia poate fi absorbită de altă energie. Fiecare atom are o anumită frecvență, o semnătură vibrațională care îl separă de alți atomi. Noi putem citi frecvențe și putem înțelege materia prin frecvențe.
     ·   Medicina nu recunoaște rolul energiei, dar folosește toate noile dispozitive ale fizicii
cuantice ca sa citească energia. Scanările PET, CAT, MRI...
           ·    Cum știu ca o parte din țesut este bolnav? Energia emisă de acele celule este diferită de celelalte energii. Medicina convențională va spune: ceea ce trebuie să fac este sa merg în interior,  fizic, să tai acel țesut și să-l îndepărtez. Folosesc procesele energetice numai pentru diagnostice. Dar, atomii nu numai că emit energie, ei și absorb energie. Deci, mai degrabă, decât să merg la modul fizic în interior, este posibil să pun energia înapoi să se ajusteze energiei celorlalte celule. Vindecarea energiilor se face cu ajutorul altor energii... oamenii emit energie și aceste energii influențează celulele.
        ·   Când celulele mononucleare încep să se dividă depășind măsura, procesul se numește
leucemie. Deci, cu alte cuvinte, pot induce leucemie într-un câmp electromagnetic determinând celulele să se dividă mai mult decât este programat.
      ·   Telefoanele, microunde, firele electrice... influențează câmpurile elecromagnetice și
organismul. De ce nu se credea înainte asta? Pentru că informația era greșită. Astăzi dacă se studiază se va constata altceva. Toate acestea influențează hormonii noștri (răspunzători de echilibrul organismului) și apoi „aruncă” trupul în afara aliniamentului, doar fiind în camp. Dar... dacă nu suntem sub stres, câmpurile nu ne afectează! Dacă suntem sub stres câmpurile devin foarte specifice și pot afecta biologia. Stresul este mecanismul principal care ne deschide corpul către vulnerabilizarea și schimbarea funcțiilor lui, prin câmpuri electromagnetice. În special estrogenul, unul dintre hormonii din corp care răspund cel mai ușor câmpurilor electro-magnetice. Estrogenul este responsabil de proliferarea celulelor și de apariția cancerului.
        ·   Semnalele controlează biologia.
       ·   Energia activează receptorii. Am o celulă și știu ca ea se comportă după cum spun
receptorii care citesc semnalele. Obișnuiam să clonez celule. Și când le puneam în vasul de cultură le observam comportamentul. Și primul lucru foarte interesant: dacă pun o celula în vasul de cultură când încep, și celula este aici și pun mâncare într-o altă parte a vasului, mai tarziu observ că celula se mișcă spre mâncare. Dacă pun celula aici și în altă zonă a vasului o toxină, mai târziu celula va fi la distanță de toxină.
     ·   Exista 3 comportamente pe care le poate avea o celula:
- celula se poate muta spre semnal,
- celula se poate îndepărta de semnal
- celula poate ignora semnalul pentru că nu este relevant
     ·   Comportamentul celulei are 2 forme de atitudini: când un semnal este prezentat ca și cum celula ar avea nevoie de el pentru mentenanță și pentru creștere, și atunci celula se va îndrepta spre semnal. Când un semnal se prezintă ca o amenințare către viața celulei, atunci se îndepărtează. 

NOUA BIOLOGIE - Unde Mintea Şi Materia Se Întâlnesc partea I (Bruce Lipton, Ph.D)



 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu